Tassen van tent met kunst op ’t randje 4 Serious Request 2013

Bikkies.nl steunt 3FM Serious RequestDankzij jullie en de kunstenaars hebben de tassen van tent met kunst op ’t randje gezamenlijk €746 opgeleverd! Wow, wat zijn we trots! Bedankt iedereen, respect! Wat hebben we een lol gehad en wat een prachtig resultaat!

Maar we zijn er nog niet, want de allerlaatste tas van tent met kunst op ’t randje komt zeerrrrr binnenkort op de veiling van Serious Request zelf. Mooie afsluiting toch? Vind ik wel! We houden je op de hoogte!

Speciaal voor Serious Request 2013 kwam Bikkies.nl in actie met Tassen van tent met kunst op ’t randje. 9 opvallende kunstenaars hebben een stuk tent bewerkt en Bikkies.nl heeft er tassen van gemaakt:
100% tent natuurlijk! De €746 gaat volledig naar Serious Request!

3FM Serious Request / Het Glazen Huis

Het Glazen Huis staat dit jaar (2013) in Leeuwarden van 18 december tot en met 24 december. Coen Swijnenberg, Paul Rabbering en Giel Beelen gaan het allemaal doen en wel voor dit thema:

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die sterven door diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van het gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Dus hoe meer geld we kunnen ophalen, hoe beter! Check onze actiepagina: www.kominactie.nl/bikkies.

Het eindbedrag is: 12.302.747 EURO!!!!

Hou deze site in de gaten, volg onze tweeeeeeeets of doe ons liken op Facebook en alles sal reg kom!

De tassen van tent met kunst op ’t randje

Tassen van tent met kunst op ’t randje – het verhaal gaat

Nou het zit zo. 9 kunstenaars hebben een stukje tent onder handen genomen. Die randjes hebben we verwerkt in tassen van tent.  In november maak je 1 voor 1 kennis met de kunstenaars en hun tas op Bikkies.nl.

In december kun je op je favorietste tas bieden op Marktplaats.nl, als het goed is, maar dat komt goed! Je kunt bieden vanaf €50,-  en de uiteindelijke opbrengst gaat volledig naar 3FM Serious Request. Check onze actiepagina:  www.kominactie.nl/bikkies

Dus dazzup! Hoe leuk is dat dan?

Nog een keertje de trailer